Verzenden
Wij streven ernaar uw bestelling in 1-3 werkdagen bij u te bezorgen. Wij versturen met PostNL en verzenden momenteel op 3 vaste momenten (maandag, donderdag en vrijdag). Bestellingen worden normaalgesproken op de eerstevolgende dag bezorgd. 

Besteld voor 15.00 uur op

Verzonden op

Verwachte bezorging op

Maandag

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Donderdag

Vrijdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Maandag

Dinsdag

Zondag

Maandag

Dinsdag


Bestelling zelf afhalen
Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. U kunt de bestelling in de webshop plaatsen en na bevestiging afhalen. Ook is het mogelijk om tijdens onze openingstijden vrijblijvend langs te komen voor alle aanhangwagen en traileronderdelen. Betaling kan vooraf met iDeal of ter plaatse via pin of contant. 

Verzenden naar België
Wilt u bestellen en laten bezorgen in België? Binnen de webshop is dit niet mogelijk. 
Stuurt u ons gerust een mail met de artikelen die u wenst te bestellen, dan maken wij de factuur en bestelling voor u gereed. 

Intracommunautaire Levering EU landen:
Voor bedrijven met een geldig BTW nummer buiten Nederland kan er een factuur met 0% BTW tarief gemaakt worden.
Plaats uw bestelling per mail naar ons zodat wij dit voor u kunnen verwerken. 

Retourneren
Producten kunnen binnen 7 dagen retour worden gestuurd indien er per abuis door ons verkeerde artikelen zijn geleverd of indien er per abuis verkeerde artikelen door de klant zijn besteld. Als koper heeft u een zichttermijn van 7 werkdagen (artikel 46a t/m 46j boek 7 Burgerlijk Wetboek). Daarmee heeft u het recht om bestelde artikelen te retourneren en het bedrag van het product retour te ontvangen. De gemaakte verzendkosten en eventuele retourkosten zijn voor rekening van de koper. Het retourrecht geldt niet voor artikelen die niet naar wens van de klant zijn.
Wenst u uw bestelling of een deel hiervan te retourneren? Neemt u per e-mail contact met ons op binnen 7 werkdagen. Na ontvangst van een retourbevestiging van ons, kunt u het retour sturen. 

Voorwaarden retourneren:

  • Het artikel moet ongebruikt en onbeschadigd zijn.
  • Het artikel moet in de originele verpakking retour gestuurd worden.
  • Het artikel moet voorzien zijn van een retourbevestiging van ons. Retourzendingen zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen.

Als u de gehele bestelling retourneert dan ontvangt u het gehele aankoopbedrag terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
Als u een deel van uw bestelling retourneert dan ontvangt u alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. De verzendkosten van de bestelling en de retourzending zijn voor uw rekening.

Retouradres:
De Wit Aanhangwagens
Koninginneweg 26
1241 CT Kortenhoef

Bestelling annuleren
U kunt een bestelling kosteloos annuleren zolang deze nog niet is verstuurd. Als de bestelling al aan u verzonden is dan kunt u deze annuleren door het pakket bij bezorging te weigeren en het ongeopend door de bezorger mee te laten nemen. Als wij al een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten worden hierop in mindering gebracht.

Verzendkosten retouren
Wanneer u een defect of verkeerd product van ons heeft ontvangen, dan zijn de retour verzendkosten voor onze rekening. 
Wanneer u een verkeerd product heeft besteld, zijn de retour verzendkosten voor uw eigen rekening. U mag ook bij ons langskomen voor retour of omruil. 

© 2014 - 2024 De Wit Aanhangwagen Parts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel